Menu

U bevindt zich hier: jeugd > M.J.T. 2017

M.J.T. 2017

Muzikaal Jeugd Treffen 2017

Zaterdag 18 maart namen Susan en Steven Stoffels van onze harmonie deel aan het Muzikaal Jeugd Treffen. Susan op dwarsfluit in de vierde afdeling en Steven op altsaxofoon in de eerste afdeling. 
Susan speelde het stuk Gavotta van A. Thomas op haar dwarsfluit. Ze kwam uit in de 4e afdeling en haalde een puntenaantal van 51,5 met promotie! Super knap van je Susan!!!
Steven kwam uit voor de 1e afdeling en speelde op zijn sax het stuk :Improvisation van Ryo Noda.
Een heel bijzonder stuk dat beloond is met een waardering van 54 punten met lof!! 

Susan en Steven; heel hartelijk gefeliciteerd.
Kijk voor de optredens van Susan en Steven op onze Facebooksite: klik hier ... 

                                         Het Muzikaal Jeugd Treffen.

Op zaterdag 18 maart en zondag 19 maart vindt voor de 43e keer het Muzikaal Jeugd Treffen plaats. Acht muziekverenigingen werken samen om dit evenement jaarlijks te laten plaatsvinden. Dit keer is het de beurt aan fanfare Sint Aldegondis van Maasbree om het evenement te organiseren. Bijna 100 jonge muzikanten in de leeftijd tot 18 jaar, die lid zijn van een fanfare of harmonie uit Baarlo, Beesel, Belfeld, Kessel, Maasbree, Reuver of Tegelen laten dan voor een deskundige jury hun muziekstuk horen. De blazers worden hierbij begeleid door een pianist. Op zaterdagochtend zijn de slagwerkers aan de beurt.  Zaterdagmiddag en zondag  is het podium voor de blazers. De muzikanten worden door de jury beoordeeld op diverse aspecten zoals zuiverheid, techniek, articulatie en samenspel. Ze krijgen na afloop een juryrapport en diploma. Voor de muzikanten is het een goede gelegenheid om te oefenen in een solo optreden en te kijken waar ze staan in hun muzikale opleiding. Het Muzikaal Jeugd Treffen vond plaats in het Ho√ęs van Bree, Kennedyplein 5, te Maasbree. Meer informatie, het programmaboekje en de uitslagen zijn te vinden op de website van fanfare Sint Aldegondis: www.fanfaremaasbree.nl 

Terug naar boven

Nieuws

NieuwsflitsBuienradar

Terug naar boven