Menu

U bevindt zich hier: nieuwsberichten > Nieuwsberichten 2016

Nieuwsberichten 2016

19-03-2016

ING Prijs

Het ING Nederland Fonds ondersteunt goede doelen in Nederland onder het motto Help Nederland Vooruit.
Onze vereniging heeft het project Music4All aangemeld voor deze campagne. Er kon middels een speciale website gestemd worden op 5 goede doelen in de Regio Venlo. Onze harmonie heeft met Music4All een derde plaats behaald. Bij de prijsuitreiking, op zaterdag 19 maart 2016, tijdens de Venloop in het Julianapark te Venlo, luisterde onze harmonie deze happening op. Onze penningmeester, Jacques Hendriks, mocht de 3e prijs, een cheque van € 2000,00 in ontvangst nemen. De prijs maakt het onze verenging mogelijk ook in het komende seizoen Music4All een vervolg te geven.
ING BANK   HARTELIJK BEDANKT !!!voor de fotoreportage klik hier
_______________________________________________________________26-06-2016

Opluistering Eeuwfeest Sint Jozefschool Tegelen
 

Op zondag 26 juni 2016 luisterde onze Harmonie o.l.v. dirigent John Bartels de opening op van het 100 jarig bestaansfeest van de Sint Jozefschool te Tegelen.
_______________________________________________________________

13-07-2016

Concert in de Nieuwe Munt Tegelen

Op woensdag 13 juli 2016 gaf de Koninklijke harmonie Sint Cecilia o.l.v. dirigent John Bartels een concert voor alle bewoners en andere belangstellenden in de Nieuwe Munt te Tegelen_______________________________________________________________

11-09-2016

Concertreis Noordwijk

Op zaterdag 10 en zondag 11 september 2016 was de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia in Noordwijk aan Zee. Op zaterdag werd in de Buurtkerk van Noordwijk een concert gegeven in samenwerking met de SeaSide Singers uit Noordwijk.
Op zondagmorgen werd de H.Mis opgeluisterd in de Maria ter Zee Kerk.

concert in de Buurtkerk Noordwijk

opluistering H.Mis in de Maria ter Zee Kerk Noordwijk

Voor de fotoreportage klik hier...

Voor de video klik hier...

                                ______________________________________________________________________


Sintermerte 2016

Op zaterdag 5 november 2016 begeleidde de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia i.s.m. Slagwerkgroep DrumbeatZ Sintermerte op zijn tocht door Tegelen naar de troshoop.

                         

 

 ___________________________________________________________________________________


Tweede Hands Markt 2016

Op zondag 6 november 2016 hield de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia een Tweede Hands Markt in Party Centrum Zaelke te Tegelen georganiseerd door Petra Kuntzelaers en Bart Bongaerts. De vele stands trokken een kooplustig publiek. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan het instrumentenfonds van de vereniging

                  

__________________________________________________________

 

Voorzitter Ben Aldewereld wethouder Gemeente Venlo 

In de raadsvergadering van 30 november 2016 is Ben Aldewereld, voorzitter van onze harmonie, beëdigd als wethouder van de Gemeente Venlo. 


                                

__________________________________________________________

 Matineeconcert M.K. Excelsior en K.H. St. Cecilia Tegelen
 

Op zondag 11 december 2016 gaf Mannenkoor Excelsior Tegelen m.m.v. een ensemble van de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia het Matineeconcert 2016 in K.C. De Haandert te Tegelen.
 
Op de foto een beeld van de gezamenlijke repetitie van koor en orkest.
Voor de fotoreportage klik hier ...

 

_______________________________________________________________

Kerstconcert Theater de Maaspoort, Tweede Kerstdag 2016:

 


  

 


Cecilia met Kerst

 

De Koninklijke Harmonie Sint Cecilia, o.l.v. John Bartels, organiseerde op maandag 26 december 2016, Tweede Kerstdag, 11.30 uur, haar 39e Kerstconcert in Theater de Maaspoort te Venlo. Een concert met een feestelijk karakter en een breed scala aan muziekstijlen. Naast kerstmuziek kon het publiek in dit concert genieten van een aantal dansen, zoals Danza del Fuego. Ruut Frencken-Noten, hobo, was solist in Oblivion van Astor Piazzola. Het sprookje Peter en de Wolf, met muziek van de harmonie en verteld door Hub Orval, stond ook op het muzikale kerstmenu evenals diverse verrassingen. De muzikale gast van dit jaar was de Gemengde Zangvereniging Arcen, onder leiding van Cornelia Burgers. Zij lieten een aantal werken van John Rutter en Marta Keen horen en natuurlijk ontbrak Kerst daar ook niet bij. Pianist Theo Hes begeleidde het koor.

____________________________________________________________________

 


 

 

Terug naar boven

Nieuws

NieuwsflitsBuienradar

Terug naar boven