Brel & Brass

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds het verschijnen van haar album ‘Songs of Jacques Brel’ uit 2002 gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. In ‘Brel & Brass’ in Theater de Maaspoort ten Venlo, op zondag 9 april j.l., ging ze de samenwerking aan met de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Tegelen o.l.v. dirigent John Bartels en bastrombonist Jos Jansen, een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland. 

Michelle Van Hautem en de Koninklijke Harmonie St. Cecilia, Tegelen – 9 april 2017 / De Maaspoort Theater & Events, Venlo
Voor de fotoreportage klik hier

Voor de pauze speelde het orkest een instrumentaal programma, inclusief een Brel-prelude. In het tweede deel was het de beurt aan Micheline Van Hautem, die met het orkest de mooiste, maar niet per se de meest bekende liedjes van de Belgische chansonnier ten gehore bracht. 

Affiche Brel & Brass / 2017

Trailer Michelle Van Hautem & Orkest / Brel & Brass 2017