Reünie-concert

Op zondag 25 november 2018 was er een grote reünie van de Koninklijke Harmonie St.Cecilia Tegelen.
De dag, bedoeld voor oud-leden, leden, (oud-)bestuursleden, dirigent en oud-dirigenten, vrienden en sponsors van de harmonie, werd goed bezocht. Middelpunt van deze reünie was een concert waaraan ook een aantal reünisten aan deelnam. 

De dag viel samen met het 165-jarig bestaan van de Harmonie en het 35-jarig dirigentschap van John Bartels. De reünie begon met een hernieuwde kennismaking van leden en reünisten, gevolgd door een gezamenlijk concert en werd afgesloten met het maken van een groepsfoto. Onder het genot van een frietje en een drankje was er volop gelegenheid om na te praten. Tevens was er volop gelegenheid de vele fotocollage’s te bekijken van vroegere tot hedendaagse fotomomenten van de harmonie.  

Groepsfoto reünieconcert – 25 november 2018 / Partycentrum Zaelke, Tegelen
Voor de fotoreportage klik hier