Concertreis naar Luik

In het weekend van 13 en 14 september 2014 was ons orkest op concertreis in de Belgische stad Luik. 
Om zondag luisterde de harmonie in de Cathédral Saint Paul de Liège de H.Mis op. Aan het begin van de dienst verwelkomde doyen, de deken, Armand Beauduin het Tegelse gezelschap. Samen met het koor van de kathedraal gaf de harmonie een stijlvolle invulling van het muzikale gedeelte van de eucharistieviering. Na de H.Mis voerde het orkest nog enkele muziekwerken uit voor de kerkgangers maar ook voor de vele toeristen die de kathedraal doorlopend bezoeken. 
Op uitnodiging van de deken bezochten de leden van Cecilia de schatkamer van de kathedraal waar niet alleen een beeld wordt gegeven van de geschiedenis van het Prins-Bisdom Luik maar ook talrijke eeuwenoude kerkschatten te zien zijn. 
Op eigen gelegenheid verkenden de leden van de harmonie de vele monumenten van Luik die in het kader van Monumentendag geopend waren en natuurlijk de ontelbare terrasjes die Luik rijk is.

Concertreis – 13 & 14 september 2014 / Liège (Luik), België