Uitnodiging Kerstconcert 2023

Ho, ho, ho … kom ook onder de kerstboom uit! 🎄

Traditiegetrouw staat op Tweede Kerstdag het kerstconcert van Koninklijke Harmonie St. Cecilia Tegelen en Mannenkoor de Meulezengers gepland. Een heerlijk ontspannend intermezzo om even aan de kerststol te ontsnappen. 🎅⛄️

Solist dit jaar is Kaylee Peters, bekend van o.a de musical Grease, Dagboek van een Herdershond en Die Powerhosen! Speciale gast is bariton Roel Daniëls-Peeters, voor velen bekend van de Venlose Revue. Een mooi begin van Tweede Kerstdag gegarandeerd! 🎶

🗓️ Dinsdag 26 december 2023

⌚️ 11:30u

📍De Maaspoort Theater & Events Venlo

Reserveer tijdig uw plaatsen, de beste stoelen zijn al bijna gevuld!

*Indien gewenst behoort zelfs een heerlijk kerstontbijt bij Bistro de Luif tot de mogelijkheden (informatie via Bistro de Luif).

Bestel hier uw kaarten!