Kerstconcert 2013

Onder het motto; “Sprankelend en gevarieerd met een tikkeltje kerst”, organiseerde de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Tegelen voor de 36e keer haar Kerstconcert. Dit concert werd gehouden in Theater de Maaspoort in Venlo. 

Nienke Nillesen, afkomstig uit Venlo, verleende haar medewerking aan dit concert. Zij studeert aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Zij trad al diverse malen op in Zuid Nederland en heeft een breed repertoire in zowel het klassieke als populaire genre. 

Close-Harmony Koor Fusion uit Sittard, werkte eveneens mee aan dit concert. Zij hebben een breed repertoire van pop tot jazz, van gevoelig tot expressief, swingend of juist heel strak en zingen altijd à capella want hun stem is hun instrument. 
 
Naast een kerstrepertoire speelde het harmonie-orkest o.a. Lord of the Dance, Pique Dame en Bacchanale. Nienke Nillesen zong onder meer O mio babbino caro, Mein Herr Marquis en Summertime, zij werd hierin begeleid door het harmonie-orkest.
Fusion zong een gevarieerd repertoire met o.a. Swingle song, Mary, did you know en The battle of Jericho en samen met het orkest Homeward Bound. 

De harmonie staat onder de muzikale leiding van John Bartels, Close-Harmonie Koor Fusion wordt gedirigeerd door Esther Zaad. 

Kerstconcert – 26 december 2013 / De Maaspoort Theater & Events, Venlo
Kerstconcert – 26 december 2013 / De Maaspoort Theater & Events, Venlo