Kerstconcert 2015

Verrassend, veelzijdig en sprankelend!
De Koninklijke Harmonie Sint Cecilia, onder leiding van gast-dirigent Frans Hendrikx, organiseerde op Tweede Kerstdag haar 38e kerstconcert. Het orkest speelde dit jaar een afwisselend repertoire in de Frans Boermans zaal met harpiste Oxana Thijssen als gast en Baer Traa als vocalist. Het geheel stond garant voor een mooie muzikale ervaring. Duidelijk is: indien u er niet bij bent geweest, heeft u iets gemist!

Het Kerstconcert van de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia: De gelegenheid om uw familie, vrienden en bekenden te ontmoeten in een muzikale omgeving.

Kerstconcert – 26 december 2015 / De Maaspoort Theater & Events, Venlo
Voor de fotoreportage klik hier / Klik hier voor een impressie van het Kerstconcert 2015 / toegift “White Christmas” klik hier